Sunday, April 30, 2017

Kitchener, here we are!

Ma asez pe scaun cu mainile atarnand neputincioase si ma uit in jur. Cutii, cutiute, pungi si pungute. O casa straina, intr-un oras strain. Totul suna a gol cand pasesti. Pocnituri, mirosuri si scartaieli necunoscute. Asta noapte n-am dormit desi eram obosita rau si ma dureau toate dar sunt fericita. Nu exista vreo magie care sa puna fiecare lucrusor la locul lui totusi?

Da, ati inteles bine: ne-am mutat! Ma simt ca in emisiunile alea cu nebuni care cumpara case nasoale si le renoveaza. Eu stiu ca nu sunt tocmai sanatoasa la cap dar nici little sis, nici big bro nu sunt mai normali ca mama lor. Singurul om asezat si cu scaun la cap in casa asta e tata' lor dar e coplesit numeric, saracutul.

Ah, sa va povestesc cum l-am sunat pe George Vasilache acum vreo doua luni (da, ii fac reclama pentru ca merita si sper sa nu se supere!) L-am sunat si i-am spus ce vreau sa fac. Sa vand, sa cumpar, sa ma mut. Eu stiam ce vreau dar nu imi era clar daca si cum voi reusi. El trebuia sa descalceasca itele cu mortgage-ul si simplu nu era in cazul nostru. Mi-a spus optiunile, variantele, m-a luminat. Eu atat l-am intrebat: George, imi gasesti o solutie in caz ca nu merge bine treaba? Te bati pentru mine cu bancile? Iar el a zis "Da, Vero! Gasim!" Asta mi-a fost de-ajuns sa merg mai departe. Eu nu fac treaba cu looserii. Ori rezolvam, ori ce, mama ma-sii? Iar George este un adevarat coechipier.

Acum nu imi ramane decat sa astept sa vina mesterul nostru care e in vacanta in Romania deocamdata. Il astept pe Nutu... ca pe tata! Baia de sus e prima pe lista. Promit sa va arat poze dupa fiecare coltisor renovat. Nu cereti poze inainte ca nu va dau decat cu curticica la care am visat atat de mult si cu peluza din fata.

V-am pupat! Am niste dulapuri de bucatarie de spalat. Ceva voluntari? Am glumit...

3 comments:

  1. Multumesc pentru reclama Vero! Cum sa ma supar.

    ReplyDelete
  2. Știu că vei face un colț de rai acolo. Nu cred, nu sper. Știu. (Da, drept că și tu știi sursa mea de a cunoaște aceste lucruri :D). Vero sunt frumoase începuturile. Kitchenerul s-a lipit de sufletul tău și cumva a făcut și el niște pași înspre tine. În ciuda micilor aventuri de început, eu cred că ți-ai găsit locul. Abia aștept pozele să pot face comparația: before and after. :)

    ReplyDelete
  3. Daaaaa, deja am cumparat azi un cires si o minune de copac 4 in 1 (adica voi avea prune, nectarine, caise si piersici pe acelasi copacel), marar, patrunjel, cateva rasaduri de rosii si cateva de ardei. Daca ma ataca veveritele si nu apuc sa gust nicio rosie, la anul pun numai flori. Trebuie sa incerc totusi!
    Cu renovarile pornim saptamana viitoare. Abia astept!

    ReplyDelete