Tuesday, December 2, 2014

Wish list

Gata, daca tot am intrat in luna Decembrie, voi incepe sa-mi scriu aici o lista de dorinte pentru anul care vine si daca tot ramane scrisa aici voi putea la finalul lui 2015 sa trag linie si sa socotesc cat mi-a iesit si cat mi-a dat eroare. Nu cred ca voi reusi sa le astern pe hartie pe toate astazi. E posibil sa mai uit unele dar voi edita postarea pana la finalul lunii sau mai exact pana in ceasul al doisprezecelea.

Apropos de noaptea dintre ani, ne-am luat bilete la o petrecere romaneasca. Abia astept sa ma distrez cu adevarat chiar daca inainte de asta vor fi si alte motive de sarbatorit precum Craciunul, ziua mea plus petrecerea oferita de patroni. Luna asta va voi asalta cu poze mai degraba decat cu vorbe pentru ca uneori cuvintele sunt de prisos in fata unei calde imbratisari din partea copiilor tai sau ilustreaza mult mai bine un brad frumos impodobit decat as putea eu sa povestesc vreodata.

Revenind la lista:
1. In primul rand imi doresc sanatate pentru toti ai mei (copii, sot, mama, sora, frati, nepoti, nepoate, cumnate, cumnat, prieteni). Toti astia sunt ai mei si ii vreau sanatosi si rumeni in obraji tot anul.

2. As vrea un alt job!!!! Asta e primul lucru si probabil printre putinele pe care il vreau pentru mine personal. Ce anume? As vrea un office job daca tot am facut minunatul curs de accounting sau o sa radeti dar mi-as dori sa-mi deschid propriul magazin (ceva gen magazin romanesc) insa nu stiu de unde sa incep. Da, stiu ca am avut job in accounting si i-am dat cu piciorul dar toate astea sunt lectii invatate si o greseala de care esti constient nu se mai repeta. Sunt deschisa la orice sugestie!

3. Mi-as dori sa ne luam o casuta. O casuta fara etaj pentru ca aia din Romania imi scotea sufletul urcand si coborand scari, mica atat cat sa incapem noi patru fara sa ne ratacim prin ea.

4. Imi doresc un concediu de vis pe o plaja superba asa cum am auzit ca exista in Cuba, Dominicana sau mai indraznet in Spania, Grecia sau Turcia. Vreau sa ma fac una cu nisipul si sa uit ca exist macar pentru o saptamana.

5. La capitolul calatorii vreau sa vedem Ottawa si Montrealul. Ar mai fi si Vancouverul pe lista dar e cam departe. Ar mai fi si Romania pe lista dar e si mai departe si daca vreau casa nu cred ca se poate asa ca mai bine sa-mi pun dorinte realiste. Nu mai spun ca si numarul de zile de concediu este tare mititel.

6. Tot doar pentru mine si sufletelul meu imi mai doresc sa slabesc inca vreo cinci kilograme si-apoi sa-mi cumpar haine faine si colorate ca mi s-a acrit de negru tern. Si daca voi avea jobul ala de doamna... va trebui sa ma port si sa ma imbrac pe masura. :) Cand am fost in vara in Romania v-am spus cat de impresionata am fost de frumusetea si eleganta romancelor. Vreau sa fiu si eu asemenea lor.

7. Anul viitor sper sa luam cetatenia canadiana.

Las lista deschisa...